13/3/23

ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΤΡΙΜΕΡΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ 29 ΜΑΡΤΗ 2023 ωρα 11:30 πμ ΣΤΗ ΣΕΠΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ Ε.Κ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΤΑ COURIER Ν.ΣΜΥΡΝΗΣ.

 ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΤΡΙΜΕΡΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ 29 ΜΑΡΤΗ 2023 και ώρα 11:30 πμ ΣΤΗ ΣΕΠΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ Ε.Κ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΤΑ COURIER Ν.ΣΜΥΡΝΗΣ.

Ο συνάδελφος ενημερώθηκε τηλεφωνικά από υπάλληλο της ΣΕΠΕ Καλλιθέας ότι η εργοδοσία μέσω δικηγόρου ζήτησε την αναβολή της τριμερής εργατικής διαφοράς ,λόγω άλλων προγραμματισμένων υποχρεώσεων .
Τα αφεντικά με αυτό τον τρόπο μας δείχνουν ότι δεν έχουν καμία διάθεση στο πλαίσιο της καλής πίστης.
Η κίνηση τους να αναθέσουν σε δικηγόρο την υπόθεση της απόλυσης ,σε επίπεδο επιθεώρησης σημαίνει ότι δεν έχουν σκοπό να αναθεωρήσουν για την επιστροφή του συναδέλφου στην εργασία του.
Πίσω από το προσωπείο της εργασιακής και κοινωνικής ειρήνης, οι καπιταλιστές μας δείχνουν το πραγματικό και σκληρό τους πρόσωπο , που μοναδικός στόχος τους είναι το κέρδος τους αδιαφορώντας για την ανθρώπινη ζωή .
Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής της τριμερής ορίστηκε στις 29 Μάρτη 2023 και ώρα 11:30 πμ στη ΣΕΠΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (ΑΡΑΠΑΚΗ 6 ΚΑΛΛΙΘΕΑ) . ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ.

Αθήνα 19 Μάρτη 2023



ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ στην ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΑ – ΤΑΧΥΔΡΟΜΗΣΗ